Vil du ringes op?

Privat flytning

Lad os hjælpe dig med flytningen

Vi har erfaring med både små og store private flytninger, og om vi skal klare det hele for dig eller blot hjælpe med de store ting, er helt op til dig. Vores erfaring siger os, at flytningen bliver hurtigst og mest effektiv, hvis vi får lov at klare det hele; nedpakning, løft, kørsel samt indbæring til dit nye hjem – vi sørger endda for, at de forskellige kasser ender i det rigtige rum; du skal blot markere på kassen, hvor den skal stå.

 

Erfaring sparer tid

Det kan godt virke som en uoverskuelig opgave at flytte al inventar i et helt hjem, men det behøver det ikke at være. Her hos Skanderborg Flyttefirma har vi en lang og bred erfaring, og vi er vant til at løfte store og tunge ting op og ned af trapper, ligesom vi forstår at vinkle tingene rigtigt, så selv din store sofa kan komme ned af trappen. Kort sagt – lad os gøre arbejdet. Vi arbejder hurtigt og professionelt, og vi passer selvfølgelig på dine ting undervejs.

 

Vi hjælper også gerne med:

 Kontakt

Skal du flytte, kommer vi meget gerne forbi og tager et kig på det, som skal flyttes, og så giver vi et uforpligtende tilbud på baggrund heraf. Vi holder til i Skanderborg, men vi arbejder i hele Østjylland. Ring til os på 81 81 86 60 og lad os tage en snak omkring, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. 

Vi tilbyder også Erhvervsflytning i Skanderborg og hele Østjylland

Ring til os på tlf. 8181 8660
eller bliv ringet op