Vil du ringes op?

Møbelflytning

Skal du have flyttet dine møbler? Lad os klare det for dig!

Flytning af møbler kan være et uoverskueligt projekt at kaste sig ud i selv, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi klarer din flytning for dig, og vi gør et godt og effektivt stykke arbejde. Vi kan klare stort set al transport af dine møbler og vi gør det med glæde. Så kan I bruge tiden på sjovere ting imens.

 

Få flyttet uden selv at røre en finger

Om det er til privat eller erhverv, store eller små flytninger kan vi som flyttemænd ordne det for dig. Vi har gennem vores tid som flyttemænd varetaget mange flytninger, der er gået gnidningsfrit.

Hvis det ønskes, kan I selvfølgelig være så meget inde over flytningen, som I har lyst til, men vi foretrækker faktisk at gøre det hele for jer gennem alt fra nedpakningen af jeres inventar til at pakke det ud igen i de nye omgivelser. Så går det hurtigst, og vores oplevelse er også, at kunderne synes det er dejligt at slippe for at skulle gøre selv.

 

Hvis dine nye lokaler endnu ikke står klar, så opbevarer vi gerne din møbler indtil de er.

 

Kontakt os

Vi har hjemme i Skanderborg, og flytter gerne for alle i vores nærområde, vi er dagligt i Århus, Ry, Låsby, Stilling og Østbirk så kontakt os endelig hvis skal have foretaget en flytning.

Vi kan kontaktes på 8181 8660. Giv os et ring og bliv klogere på, hvordan din flytning kan komme til at forløbe sig samt hvor hurtigt det kan ske og til hvilken pris. Vi tilbyder også at komme ud og kigge på tingene, der skal flyttes, inden den store flyttedag. Endvidere Benyt forespørgsel herpå hjemmesiden

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os på tlf. 8181 8660
eller bliv ringet op