Vil du ringes op?

Møbelopbevaring

Opbevar dine møbler hos Skanderborg Flyttefirma

Der kan ske meget under en flytning. Nogle gange går ind- og udflytterdagen ikke op, dit nybyggede hus er ikke klar til deadline eller du finder ud af, at du ejer mere, end du har brug for og at der skal rokeres rundt, til de overflødige møbler bliver solgt.
Uanset grunden skal dine møbler have et sikkert sted at overnatte, indtil de kan flyttes videre. Det kan vi hjælpe dig med.

 

Der er plads til dine møbler hos os

Det er nemmest for dig er at opbevare dine møbler ved det flyttefirma, som også skal klare selve flytningen for dig. Vi har tørre og varme opbevaringslokaler, der står til rådighed for dine møbler.

Vi kan sagtens flytte dine møbler fra den gamle lokation til vores opbevaring, og videre til din nye lokation. Vi går op i, at processen skal være så nem for dig som muligt og vi kan forsikre dig om, at selvom dine møbler er ude af syne, er de i sikre hænder hos os.

 

Hvis dit nye hjem allerede står klar, hjælper vi også gerne med en direkte møbelflytning

Vi flytter dog også andet end møbler, så står du overfor en flytning så er vi klar.

Kontakt os

Kontakt os i dag og fortæl, hvor meget plads du har brug for, og hvor længe du har brug for den. Så finder vi en løsning til dig, så du har en ting mindre at bekymre dig om. Vi kan kontaktes på tlf: 8181 8660 eller på mail: flyt@skanderborgflyttefirma.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ring til os på tlf. 8181 8660
eller bliv ringet op